4 maart 2010

Wisseling van de wacht bij de Oranje Vereniging

Categorie: Harry Woertink.    1.353 keer gelezen.

Tijdens de algemene ledenvergadering van de Oranje Vereniging Ommen die maandag jl in café restaurant “De Wildzang” werd gehouden, heeft Wouter Romijn afscheid genomen van de Oranje Vereniging Ommen.

 Foto: Oranje Vereniging Ommen
Als dank voor de bewezen diensten werd Wouter Romijn (r) een “Oranjeborrel” aangeboden.

Wouter die sinds 1997 deel uitmaakte van het bestuur en in 2000 tot voorzitter werd gekozen, heeft de hamer overgedragen aan zijn opvolger Jan Steen. Als dank voor de bewezen diensten werd hem een “Oranjeborrel” aangeboden. In de jaarvergadering werd het programma voor Koninginnedag 2010 bekendgemaakt. De festiviteiten beginnen op zaterdagavond 24 april a.s. met de 8e editie van OranjePop. Op woensdagavond 28 april worden de mooiste prins en prinses van Ommen gekozen en de versierde fietsen en karren en de lampionnen maken hun rondgang op donderdagavond 29 april.

Koninginnedag 2010 begint met de aubade bij zorgcentrum “Oldenhaghen”, waarna om 13.30 uur de grote optocht vertrekt vanuit “het Laer”. In het middagprogramma op het feestterrein is er o.a. een optreden van politiehonden, het Appie Kamps showteam en een optreden van de theatergroep Hilaria., in de tent staan meerdere optredens van het popkoor “nog ientie” gepland. ’s Middags op het feestterrein is er “Spring King Dorp” met allerlei attracties voor de jongens en meisjes van de basisscholen. ’s Avonds vindt aansluitend aan de prijsuitreiking een grote Taptoe plaats met diverse korpsen waaronder de wereldkampioen Kunst en Genoegen uit Leiden, Jubal uit Dedemsvaart en het Kamper Trompetterkorps. Geheel in de traditie van het Ommer Oranje Feest wordt de avond besloten met vuurwerk.

Bron: Harry Woertink / Oranje Vereniging Ommen – 3 maart 2010

Reageren »

• • •

Geen reacties »

Nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

*
Voer het hiernaast afgebeelde woord in. Klik op de afbeelding om het woord af te luisteren.
Anti-spam image