16 april 2008

Volgende week is het uw beurt ! ! !

Categorie: Algemeen.    1.570 keer gelezen.

Als onderdeel van het ontwerp-bestemmingsplan Westflank laat de gemeente Ommen onder de bevolking onderzoeken welke variant van de bebouwing op de Varsenerdijk (de huidige N34) uw voorkeur uitgaat.

afb.: OudOmmen.nl

In het Ommer Nieuws van volgende week publiceert de gemeente op de middenpagina’s de varianten waar u uit kunt kiezen. De keuzes zijn gebaseerd op de drie stedenbouwkundige varianten zoals die in november 2006 ook aan de gemeenteraad van Ommen zijn gepresenteerd.

Begin mei zullen er twee informatiebijeenkomsten zijn. Hier kunt u vragen stellen over de gepubliceerde varianten. Aansluitend peilt het onderzoeksbureau l&O Research middels een telefonische enquête de mening van de inwoners van de gemeente. De resultaten van deze enquête worden meegenomen in het besluit hoe de Varsenerdijk wordt bebouwd en hoe de Vechtoever wordt ingevuld. Dit besluit wordt meegenomen in het ontwerp-bestemmingsplan van de Westflank dat in de commissie Ruimte behandeld wordt. Daarna start het officiële inspraaktraject over het gehele ontwerp-bestemmingsplan Westflank.

Bron: Ommer Nieuws – Gemeente Ommen – 16 april 2008

Reageren »

• • •

Geen reacties »

Nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

*
Voer het hiernaast afgebeelde woord in. Klik op de afbeelding om het woord af te luisteren.
Anti-spam image