19 maart 2010

Ontspannend genieten van een musical over vroegere tijden met de jeugd in de hoofdrol

Categorie: Algemeen.    1.838 keer gelezen.

OMMEN – Even een keer geen bestuursvergadering, geen collecte of koffiezetten in het clubgebouw. Voor de bezoekers aan het vrijwilligersevenement was het een avondje lekker niks doen.

  Foto’s Hans Beijer
Ontspannend genieten van een musical over vroegere tijden met de jeugd in de hoofdrol.

Achterover leunend en ontspannend genieten van een musical in het theater. Als dank voor uw geweldige inzet als vrijwilligers. Ruim 900 vrijwilligers hebben verdeeld over vier avonden in de Carrousel genoten van een vrolijke musical “Zomerliefde”. Op speelse en vrolijke wijze werd de Ommer Bissingh anno 1905 op de planken gezet door een groep van 14 jongeren. Een meisje uit Den Haag bezoekt de Bissinghstad en maakt er van alles mee.

De musical is geschreven door Emmelie Luiken uit Lemele en gaat over vroegere tijden met de jeugd in de hoofdrol. Maar ook is een rol weggelegd voor oud-burgemeester Arend ten Oever die samen met oud Ommer Marietje Luttekes de Ommer Bissinghklok luiden. De opvoering van de musical werd een groot succes. De stichting Festijn die voor de gemeente Ommen elk jaar het vrijwilligersevenement organiseert heeft Emmelie Luiken gevraagd de musical te schrijven voor het vrijwilligersevenement. Ze had al eerder groot succes met een musical in Lemele.

Bron: Harry Woertink – 20 maart 2010

Reageren »

• • •

Geen reacties »

Nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

*
Voer het hiernaast afgebeelde woord in. Klik op de afbeelding om het woord af te luisteren.
Anti-spam image