микрозаймы

20 december 2011

Kinderboekenschrijfster Kirstin Rozema in Ommen

Categorie: Boeken & Tijdschriften.    1.919 keer gelezen.

Op zondag 29 januari komt kinderboekenschrijfster Kirstin Rozema naar het Nationaal Tinnen Figuren Museum in Ommen.

 Foto: Festivalbureau Overijssel
Kinderboekenschrijfster Kirstin Rozema

Kinderen van 9 jaar en ouder maken met hun (groot)ouders/begeleiders eerst een wandeling door Ommen, waarbij ze meer leren over schrijvers uit en boeken over Ommen. Daarna luisteren ze naar en kunnen ze vragen stellen aan Kirstin. Ook kunnen ze het museum bekijken.

De uit Almelo afkomstige Kirstin Rozema (1967) schreef verschillende kinderboeken, zoals ‘Knopen in je touw’, ‘Tess en het geheim van het oude boek’ en recent ‘Agent 0-0’, dat geïllustreerd werd door het 11-jarige tekentalent Ulas Kaya. Vlak voor haar komst naar Ommen verschijnt haar nieuwste boek ‘Floorpower’. Daarnaast zal Kirstin een tipje van de sluier oplichten rondom het boek ‘Heldenbende’, dat ze nu aan het schrijven is.

Agenda-informatie
Gezinsdag met wandeling door Ommen & interview met schrijfster Kirstin Rozema, 12.30-15.00 uur, Nationaal Tinnen Figuren Museum. Entree (incl. toegang museum, drankjes & hapjes): € 12,50. Meer informatie en reserveren: www.beeldvanoverijssel.nl/literairezondagen

Over Festivalbureau Overijssel
Het literaire programma maakt deel uit van kunst- en cultuurcampagne Beeld van Overijssel van de provincie Overijssel, uitgevoerd door Festivalbureau Overijssel. Op zondag 25 maart vindt er een literaire zondag plaats voor volwassenen. Schrijver Marcel Möring is dan te gast bij Natuurdiorama Holterberg.

Bron: Festivalbureau Overijssel – 20 december 2011

Reageren »

• • •

Geen reacties »

Nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

*
Voer het hiernaast afgebeelde woord in. Klik op de afbeelding om het woord af te luisteren.
Anti-spam image