13 augustus 2010

Expositie werken Kunst voor Kids

Categorie: Algemeen.    1.297 keer gelezen.

-kunst om dalfsen- had op 13 augustus het evenement Kunst voor Kids. Op het plein achter het Kunstpunt maar ook binnen in het “ Oude Postkantoor”was het de hele dag een gezellige drukte bij de diverse creatieve activiteiten.

kunst-om-dalfsen200.jpgZoals beloofd worden (bijna) alle kunstwerken nu in een gezamenlijke expositie in het Kunstpunt getoond. Postzegelcub Dalfsen kreeg ongeveer 60 inzendingen voor de Ontwerp je eigen postzegelwedstrijd. Dat wordt nog een hele klus om een winnende postzegel aan te wijzen. Alle ontworpen postzegels hangen nu eerst tot en met 21 augustus in het Kunstpunt , zodat iedereen ze kan zien, daarna gaat de postzegelclub bekijken wie de prijswinnaar wordt. Dus nog even geduld.

Martha Frets, één van de mensen van -kunst om dalfsen-, had 50 Spaarvarkentjes van gietklei gemaakt en deze zijn allemaal beschilderd. Dit in het kader van “Pimp your Pig”. Ook deze varkentjes zijn te bezichtigen. Ze hebben mooie plekjes in de vitrine’s en vensterbanken gekregen. Verder zijn te zien de Ansichtkaarten, gemaakt onder leiding van Mirjam Vollebregt. Er zijn uiteenlopende onderwerpen op de paneeltjes vastgelegd. Ook de kettingen en armbanden gemaakt onder leiding van Herma Ubro zijn te zien. Alhoewel hier tijdens de kunstdag heel veel gemaakt is zijn ze niet allemaal te zien op de expositie omdat velen dit als verrassing voor moeder, oma etc. hebben gemaakt.

Dus neem je vader, moeder, opa, oma buren en vrienden mee naar een echte expositie van jouw werk. De openingstijden zijn donderdag 19 t./m. zaterdag 21 augustus van 11.00 tot 17.00 en vrijdagavond van 19,00 tot 21,00 uur. Zaterdag vanaf 16,00 uur kunnen de kunstwerken door de jonge kunstenaars worden afgehaald. De postzegels gaan naar de postzegelclub ter beoordeling van een deskundige jury. De winnaars worden later bekend gemaakt.

Bron: -kunst om dalfsen- – 13 augustus 2010

1 Reactie »

• • •

1 reactie »