30 oktober 2014

Ccoba presenteert: Zwerven door Bos & Hei met natuurfotograaf Jan van der Knokke

Categorie: Algemeen.    1.802 keer gelezen.

Ccoba, de culturele commissie bibliotheek activiteiten, organiseert op dinsdag 11 november in de bibliotheek aan de Chevalleraustraat een avond met de natuurfotograaf Jan van der Knokke.

 Foto: Bibliotheek Ommen

Jan van der Knokke is bekend van zijn werk dat onder andere in National Geographic, Landleven en Grasduinen is gepubliceerd. Verder heeft hij twee boeken samengesteld en zijn er kalenders en kaarten van zijn hand.

Het voorjaar
De winter is voorbij, het voorjaar is begonnen. Een ven lijkt leeg, maar dat is maar schijn. In de ondiepe gedeelten vieren de bruine kikker en de heikikker hun bruiloft. Reptielen komen uit hun winterslaap en warmen zich in de lentezon, bosplanten komen in bloei, het frisgroene blad siert de beuken. Vogels zijn druk in de weer om hun nesten te maken. En soms, vroeg in de morgen, is er een edelhert. Zo heeft van der Knokke alle vier seizoen in schitterende beelden op de gevoelige plaat vastgelegd.

Kaarten
De avond begint om 20.00 uur en de entree bedraagt € 7,00. Vrienden van Ccoba betalen € 3,00, bibliotheekleden € 5,00. Dat is inclusief koffie/thee. Kaarten zijn tijdens de openingsuren verkrijgbaar bij de klantenservice van de Bibliotheek Ommen. Ook op de avond zelf is er kaartverkoop. Openingstijden van de klantenservice: maandag 14.00-20.00 uur, dinsdag en donderdag 14.00 – 18.00 uur, woensdag en vrijdag: 14.00 – 20.00 uur en zaterdag 10.00 – 12.00 uur. Tel. 0529-452158. Reserveren kan via de website van de Bibliotheek www.bibliotheekommen.nl. Deze informatie is ook te vinden op de website www.ccobavanommen.blogspot.com.

Bron: Bibliotheek Ommen – 30 oktober 2014

Reageren »

• • •

Geen reacties »

Nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

*
Voer het hiernaast afgebeelde woord in. Klik op de afbeelding om het woord af te luisteren.
Anti-spam image