Archeologisch onderzoek bij Kasteel Eerde

Bijgewerkt op: 11 mei 2011.    3.579 keer opgevraagd.

OudOmmen meent met de publicaties van de foto’s/afbeeldingen geen auteursrechten te schenden. Bent u van mening dat dit voor bepaalde foto(‘s)/afbeelding(en) wel het geval is of maakt u bezwaar tegen publicatie om persoonlijke redenen, meldt dit aan bij info@OudOmmen.nl en wij zullen de betreffende foto(‘s)/afbeelding(en) verwijderen van de site.


Klik op een foto voor een grotere afbeelding en blader vervolgens door de foto’s met de <- pijltjestoetsen ->
Gebruik het driehoekje tussen de pijltjestoetsen op de afbeelding voor een slideshow (diavoorstelling / diapresentatie)
Druk op toets “Esc” of klik met de muis om terug te keren


 Archeologisch onderzoek bij Kasteel Eerde in 2011

 

Een zeer interessante bewerkte houten pen, vermoedelijk uit de 13e eeuw, wordt nat gehouden in een plastic zak met water.Een zeer interessante bewerkte houten pen, vermoedelijk uit de 13e eeuw, wordt nat gehouden in een plastic zak met water.

Een zeer interessante bewerkte houten pen, vermoedelijk uit de 13e eeuw, wordt nat gehouden in een plastic zak met water.

 

Een klein deel van een van de vier ringgrachten (binnenste) uit de 13e of 14e eeuw waarbij om onbekende reden een smalle aftakking is uitgegraven.Een klein deel van een van de vier ringgrachten (binnenste) uit de 13e of 14e eeuw waarbij om onbekende reden een smalle aftakking is uitgegraven.

Een klein deel van een van de vier ringgrachten (binnenste) uit de 13e of 14e eeuw waarbij om onbekende reden een smalle aftakking is uitgegraven.

Diverse belangstellenden bij de opgravingen van een deel van de binnenste ringgracht, met kasteel Eerde op de achtergrond.Diverse belangstellenden bij de opgravingen van een deel van de binnenste ringgracht, met kasteel Eerde op de achtergrond.

Diverse belangstellenden bij de opgravingen van een deel van de binnenste ringgracht, met kasteel Eerde op de achtergrond.

 

 

 

 

 

 

Een medewerkster van archeologisch onderzoeks- en adviesbureau "De Steekproef" bezig met het uitgraven van een stukje ringgracht.Een medewerkster van archeologisch onderzoeks- en adviesbureau “De Steekproef” bezig met het uitgraven van een stukje ringgracht.

Een medewerkster van archeologisch onderzoeks- en adviesbureau "De Steekproef" bezig met het uitgraven van een stukje ringgracht.

 

 

 

Reageren »

• • •

Geen reacties »

Nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

*
Voer het hiernaast afgebeelde woord in. Klik op de afbeelding om het woord af te luisteren.
Anti-spam image