микрозаймы

4 april 2013

Activiteiten van de stichting 't Lemels Arfgoed

Categorie: Boeken & Tijdschriften.    1.625 keer gelezen.

logo-t-lemels-arfgoed.jpgDe stichting ’t Lemels Arfgoed organiseert dit voorjaar voor haar leden een excursie naar de Lemelerberg en een open dag bij de familie Trip.

Donateurs van ‘t Landschap Overijssel en stichting ’t Lemels Arfgoed worden in het kader van Park 1813 en 200 jaar koninkrijk uitgenodigd voor een excursie over de Lemelerberg. Tijdens deze excursie is er speciaal aandacht voor cultuurhistorie. De excursie wordt gehouden op 13 en 20 april 2013. De start is bij restaurant De Lemelerberg, deelname is gratis en na afloop kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie of thee. Er is plaats voor maximaal 25 personen per keer. Aanmelden is daarom noodzakelijk, via info@landschapoverijssel.nl of telefonisch via (0529) 401731.

Open dag bij de familie Trip
Op zaterdag 27 april organiseert stichting ’t Lemels Arfgoed samen met de familie Trip een open dag aan de Ledeboerweg 1. De familie Trip bezit een uitgebreide verzameling van oude landbouwwerktuigen en een enorme verzameling handgereedschap. Donateurs van ’t Lemels Arfgoed worden van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. De deuren staan vanaf 10.00 uur wagenwijd open en sluiten om 16.00 uur. Vanaf 14.00 zullen de Bargzangers nog een mini concert geven.

Boekje ’t Lemels Arfgoed uitgave 2013 deel 1
Het boekje wat dit voorjaar zal verschijnen, gaat volledig over de Lemelerberg en Park 1813. De datum van verschijnen is nog niet bekend. Het kan zijn dat dit pas medio juni gaat gebeuren.

Bron: Stichting ’t Lemels Arfgoed – 4 april 2013

Reageren »

• • •

Geen reacties »

Nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

*
Voer het hiernaast afgebeelde woord in. Klik op de afbeelding om het woord af te luisteren.
Anti-spam image